Po obronkih Celja


Vabilo

PO OBRONKIH CELJA 24. 2. 2018

Pred občnim zborom smo člani PD ZZZV Celje prehodili še tri ure dolgo pot ob bregovih Savinje do levške brvi in nazaj. Šele sedaj se je začela prava zima, na dosedanjih pohodih jo pravzaprav nismo okusili. Na poti pa je bilo polno sprehajalcev in rekreativcev iz mesta in bližnje okolice. Če so po sneženju višje gore težje dostopne, je pa nižji svet ravno tako privlačen.
Po pohodu je sledil še formalni del, to je redni letni občni zbor društva z družabnim delom ob koncu, ki pa se je seveda zavlekel. Pohode in planinske ture smo imeli vsak teden, spomnili smo se jih ob pogledu na predvajane slike, ki nam jih je pripravil kolega Jože. Naši planinski vodniki in mi vsi člani društva smo z udeležbo pripomogli k uresničitvi programa dela, le zaradi slabega vremena so nekateri pohodi odpadli ali pa so bili prestavljeni. Na pohodih smo bili tudi deležni raznih kulinaričnih dobrot, ki so jih člani napekli doma in prinesli seboj. Ampak res vsakdo pa je prinesel seboj svojo željo po udeležbi, po druženju, sodelovanju, komunikaciji in družabnosti, pa tudi željo po spoznavanju Slovenije in zamejstva.
Dvakrat na leto bomo tudi obiskali hrvaške otoke.
Vabimo vse člane društva da se izletov udeležujejo še naprej in druge občane da se nam priključijo, včlanijo v društvo, z nami je prijetno na poti.