Planinsko društvo Laško in Krajevna skupnost Rečica pri Laškem  Vas v okviru Krajevnega praznika KS Rečica vljudno vabita na

 

TRADICIONALNI POHOD PO REČIŠKI PLANINSKI KROŽNI POTI,

 

ki bo v soboto, 29. junija 2013 s startom ob 7.00 uri pred Sindikalnim domom v Hudi jami ( prosimo, da se zberete vsaj 15 minut pred startom zaradi vpisa). Pot nas bo vodila iz Hude jame, preko Tovstega vrha, do Planinskega doma na Šmohorju. Hojo bomo nadaljevali do Gozdnika, Mrzlice, Kala, Ostrega vrha, Bab do planinske postojanke Pri Knapu pod Babo, kjer nas bo čakala malica in napitek  ( pred ali po malici se bomo povzpeli še na Govško brdo). Pohod traja  od 7 do 10 ur. Pot je izredno zanimiva, lepo urejena, polna planinskega cvetja, borovnic, malin …obkroži celo Rečiško dolino. Z vrhov kamor se bomo povzpeli, je ob lepem vremenu krasen razgled na vse okoliške vasi ter vrhove (vse do Triglava).

 

Startnina je 5 €  ( v startnini je vračunan dnevnik RPKP, značka za tiste, ki bodo opravili pohod prvič, topel napitek na Šmohorju ter malica s pijačo na zaključku).

Priporočamo planinsko opremo ( oblačila, palice, planinske čevlje, mini set prve pomoči, sendvič oz. manjši prigrizek ter pijača oz. voda)

 

 

Informacije:       TOMAŽ Krašek, 031 762 068

                           MARKO Mavri,  031 363 901