Z:\EPR\NAROCNIKI 2010\Pivovarna Laško\PR odnosi z javnostmi\lasko_gremo_v_hribe_125x125.jpg

 

 

 

 

 

Zlatorogova transverzala ponosa

 

Ob zaključku akcije Gremo v hribe se Zlatorog vrača domov

 

Letošnje poletje, ko Pivovarna Laško praznuje 185-letnico obstoja, se je v okviru akcije Gremo v hribe zvrstilo šest pohodov na slovenske vrhove. S sedmim pohodom, ki se bo odvijal 28. avgusta, se Zlatorogova karavana vrača domov, k planinskemu domu na Šmohorju. Ta stoji  tik pod temenom na vzhodni strani zaobljenega vrha Šmohor, ki  se vzpenja nad domačim krajem Pivovarne Laško. In ker pravijo, da je sedem pravljična številka, da je na njej nekaj čarobnega, bo tudi zadnji dogodek Zlatorogove transverzale ponosa nekaj posebnega.

 

Z vpisom v častno vpisno knjigo bo za vas tudi tokrat Pivovarna Laško prispevala 0,5 evra za nadaljnje učinkovito delovanje lokalnega planinskega društva (tokrat je to Planinsko društvo Laško), deležni pa boste tudi prav posebnega »tekočega« presenečenja. Družabne igrice bodo tokrat še posebej bogato nagrajene, poleg Zlatorogovi transverzali že dobro poznanega dua Classic pa nas bo do pozno popoldanskih ur zabavala Manca Špik.

 

Z dogodki Zlatorogove transverzale ponosa Pivovarna Laško praznuje 185 let svojega obstoja in kot se za slavljenko in zaključni dogodek spodobi ne bo manjkala niti rojstnodnevna torta ter presenečenje za vse, ki boste zadnjo avgustovsko soboto praznovali svoj rojstni dan v Zlatorogovi družbi. Razglasili in nagradili pa bomo tudi častne ambasadorje Zlatorogove transverzale ponosa, tiste, ki so to poletje preživeli v naši družbi. Prav tako bomo zaključili nagradno igro Poln ponosa in podelili glavno nagrado – pivo za kar 185 ljudi.

 

Kolesarji pozor!

Zadnji dogodek Zlatorogove transverzale ponosa bo posvečen tudi vam. Vse,  ki višinsko razliko raje premagujete z vrtenjem pedal, vabimo,  da se nam v soboto pridružite na startu, ki se bo zgodil v Rečici pri Laškem ob 10. uri. V ospredju že tradicionalnega, petega kolesarskega vzpona na Šmohor, bosta tudi tokrat športni duh in prijetno ter predvsem zdravo druženje. Seveda pa bodo najboljši v posameznih kategorijah tudi simbolično nagrajeni, prav vsi pa boste na vrhu deležni dobre zabave in še prijetnejše družbe.

 

 

Zadnje druženje bo potekalo v soboto, 28. avgusta, od 9. ure dalje,

pri planinskem domu na Šmohorju. Vljudno vabljeni!

 

 

Več informacij na: www.gremovhribe.si.

Kontaktna oseba: ga. Maša Meden, SV-RSA, masa.meden@sv-rsa.com