Vabi na 2. planinski orientacijski maraton

 

            2. POM 2007

 

 

V soboto  24. novembra 2007 s startom na Lazah     (Športni center Kokarje) 7.30 uri!

 

                    

Ob 7.45 bo žrebanje prijavljenih posameznikov v tekmovalne ekipe parov (dva naključno izžrebana tekmovalca, ne glede na PD oz. starost in spol), od 8. ure naprej pa se bodo podali na eno izmed prog.

 

Tekmovalni progi bosta dve. Lažja proga »A« bo dolga cca. 7 km zračne linija in težja proga »B« v dolžini cca.12 km. Kontrolne točke bodo označene s prizmami in opremljene z perforatorji, nekaj bo »živih«.

 

Vsaka ekipa dobi eno barvno in eno črnobelo karto v merilu 1: 25.000 formata A3, kompase in ostale pripomočke prinesejo tekmovalci s seboj. Tekmuje se po Pravilniku o planinski orientaciji MK PZS, zato mobiteli niso dovoljeni!

 

Prijavnina na posameznika znaša 5 EUR in se plača na startu. S tem prispevkom bo vsak tekmovalec dobil malico, čaj, okrepčilo na progi ter simbolično darilo. Za najboljše dvočlanske ekipe bodo pripravljene posebne nagrade, posebni nagradi pa dobita predzadnji uvrščeni ekipi!

 

Tekmovanje bo v vsakem vremenu, vsak udeleženec pa tekmuje na lastno odgovornost. Ker bo cilj na drugi lokaciji, imejte pripravljena rezervna oblačila tako,da jih bo lahko organizator prepeljal na cilj (primerno označena in  pakirana).

 

Prijave so zaradi organizacije obvezne do vključno srede, 21.novembra,  sprejema jih Sandi Grudnik na GSM 031 674-441, e-mail pd-nazarje@volja.net  

 

 

NASVIDENJE NA 2. POM 2007!

 

                                                                                             Za izvedbo:

                                                                                             Sandi Grudnik