Text Box:  PLANINSKO DRUŠTVO PT CELJE    

Celje, 25.04.2006

 

VABI NA PLANINSKI IZLET

 

 

 

 

Po Stoperski poti - I. del 

 

 

 

 

 

 

 


V SOBOTO, 06. maja 2006

Zbirališče: TELEKOM Lava 1, ob 7,30 uri

 

 

 

Smer poti: Stoperce, sv Ana, Ložno

 

Planinski prijatelji PD PT Maribor vabijo na skupno druženje in pohod po Stoperski poti. Pot se prične v Stopercah nadaljuje med njivami in cvetočimi travniki do cerkvice sv Ane. V bližjem gostišču Zelena dolina je druga kontrolna točka poti. Po krajšem postanku nadaljujemo do zaselka Ložno (tretja kontrolna točka) oziroma do bližnjega griča s cerkvijo Matere božje od koder je lep razgled po Haloški pokrajini. Tu zaključujemo!

 

 

 

Tura ni zahtevna, oprema naj bo vremenu primerna (toplo oblačilo, primerna obutev, pohodne palice, vetrovka, pelerina ali dežnik,…). V obeh gostiščih se dobi dobra hrana z ražnja in pijača, vendar za bolj zahtevne je vse iz svojega nahrbtnika!

Za pot od Stoperc do Ložnega bo potrebno do 4 ure zmerne hoje.

 

 

Prijava na telefon: 428-3000.

Zaradi ureditve prevoza vas prosim, da se prijavite do srede 03.05.2006. Ob prijavi navedite vaš kraj vstopa. Za kritje dela vrednosti prevoza vsa udeleženec prispeva 1.000 sit.

 

 

Za vse podrobnosti me lahko pokličete do petka na 428-3413!!

Izlet vodijo: vodniki PD PT Maribor!

 

 

 

 

Prijetno počutje med nami,

lep planinski pozdrav!

 

Predsednik PD: Janko Cerkvenik

 

 

 

OPOZORILO!!.00
S prijavo udeleženec potrdi, da je pripravljen za varno sodelovanje na izletu, to pomeni, da se zaveda svoje zdravstvene, fizične in tehnične sposobnosti. Ter seveda ima urejeno članarino. Udeleženec je dolžan upoštevati navodila in odločitve vodja izleta, sicer hodi na lastno odgovornost!!!