Planinsko društvo PT Celje

Celje, dne 5. julija 2007

 

Vabi na planinski izlet

 

V ČETRTEK 12. julija 2007

NA URŠLJO GORO

 

Zbirališče in odhod: ob 7.00 uri Lava 1 (Telekom), povratek okoli 20.00 ure.

Lahek izlet;  608 m Rv.

 

Dostop in potek poti: V programu je izlet na Uršljo goro ( 1699 m), staro ime Plešivec, je naj vzhodnejši vrh v Karavankah nad gozdno mejo.

 Potovali bomo iz Celja skozi Žalec, Velenje, Slovenj Gradec in Kotlje do koče na Naravskih  ledinah  (1072 m) do koder nas bo pripeljal avtobus, od tam pa peš do Doma na Uršlji gori ( 1680 m), do kamor je 2 uri hoda (za počasne lahko tudi več)

 

V letošnjem letu organizira naše Planinsko društvo izlet med tednom to je v četrtek. Izlet je zelo lahek in je namenjen vsem tistim, ki so prosti med tednom ali pa si bodo vzeli dan dopusta za izlet . Namenjen je vsem starostnim skupinam tako predšolskim otrokom v spremstvu, šolskim otrokom v času počitnic, aktivnim ljudem kot dan na dopustu in upokojencem, ki imajo malo časa.

Posebnosti tega izleta: ne bomo osvajali vrhov, ne bomo plezali po skalah , ne bomo naporno hodili, bomo pa videli del naše in sosednje lepe deželice ki je ne poznamo.

 

Stroški izleta: prispevek za prevoz znaša 10,00 €, hrana iz nahrbtnika ali v Domu na Uršlji gori. Prosim vas, da ob prijavi najkasneje pa ob začetku potovanja sporočite kako se boste prehranjevali (da bom vedel naročiti hrano).

 

Zaradi ureditve prevoza, se prijavite do torka 10. julija letošnjega leta. Ob prijavi navedite vaš kraj vstopa na avtobus. Za kakršne koli podrobnosti me lahko pokličete na telefon 03/570 7222 ali 041 786 562.

Prijava: recepcija Telekom-a telefon : 4283000

Izlet vodi Izidor

Opozorilo!!

S prijavo udeleženec potrdi, da je pripravljen za varno sodelovanje na izletu, to pomeni, da se zaveda svoje zdravstvene, fizične in tehnične sposobnosti. Ter seveda ima urejeno članarino. Udeleženec je dolžan upoštevati navodila in odločitve vodje izleta, sicer hodi na lastno odgovornost!!!

 

Prijetno počutje med nami in lep planinski pozdrav!

                                                                                                                   Predsednik PD:

                                                                                                                  Ludvik Miklavc