Text Box:  PLANINSKO DRUŠTVO PT CELJE    

Celje, 12.11.2007

 

VABI NA PLANINSKI IZLET

 

 

 

 

VRTOVČEV POHOD

 

 

 

 

NEDELJA, 18. novembra 2007

 

 

Zbirališče: TELEKOM Lava 1 ob 5,00 uri

 

To je sedmi pohod, katerega trasa poteka po obrobju severnega dela slovenskega Krasa. Ker je za nas stvar dogajanja kar precej krajevno oddaljena, je zato tako zgodnji odhod. No, zgodnja ura nas nikakor ne moti! Torej krenimo v živahen in razburljiv Martaland!

Organizator pohoda je planinsko društvo Ajdovščina.

 

Pričetek pohoda je ob 8.00 uri pri hrastu na Ustjah. Letos je trasa bo verjetno v enaki smeri kot lansko leto, torej začetek pohoda v Ustjah nadaljuje preko Dolenja, Planine, Ostrega vrha (najvišja točka), Šmarja, Vrtovč, mimo Tevč in smo tam kjer smo začeli.

Zaključek ob 15.30 na Ustjah.

 

 

Tura ni zahtevna, potrebna je telesna pripravljenost in seveda primerna oprema (toplo oblačilo, primerna obutev, vetrovka, pelerina ali dežnik,…).

Skupne hoje je za 5 ur in pol. Hrana je iz nahrbtnika, obljubljajo tudi topel obrok nekje ob trasi pohoda.

 

Prijava na telefon: 428-3000.

 

Zaradi ureditve prevoza vas prosim, da se prijavite do četrtka 15.11.2007. Ob prijavi navedite vaš kraj vstopa. Za kritje dela stroškov prevoza je prispevek udeleženca € 15.

Za vse podrobnosti me lahko pokličete na 031/323353

 

Izlet vodita: Ferdo in Zoran

 

 

 

Prijetno počutje med nami,

lep planinski pozdrav!

 

predsednik PD:

 

 

Ludvik Miklavc

 

 

OPOZORILO!!
S prijavo udeleženec potrdi, da je pripravljen za varno sodelovanje na izletu, to pomeni, da se zaveda svoje zdravstvene, fizične in tehnične sposobnosti. Ter seveda, da ima urejeno članarino PZS. Udeleženec je dolžan upoštevati navodila in odločitve vodja izleta, sicer hodi na lastno odgovornost!!!