PLANINSKO DRUŠTVO

      ŠEMPETER

 

 

 

 

vabi vse ljubitelje narave in gora  na pohod

 

 

 

 

 

LIMOVCE – PRVINE – ČEMŠENIŠKA PLANINA

v soboto 15.12.2012 ob 8.00 uri

 

 

 

 

 

Zberemo se pred restavracijo Nekropolis odkoder se z izrednim avtobusom odpeljemo v smeri Vransko – Jelšovnica nad viaduktom Baba pod novo avtocesto. Tam se prične naša pešpot proti Limovcam in naprej do Prvin kjer bo postanek za čaj in dobrote iz nahrbtnika. Po daljšem postanku nadaljujemo pot proti Čemšeniški planini do doma dr. Franca Goloba (1.120m). Skupina, ki bo imela več moči  se bo povzpela še na vrh Čemšeniške planine – Črni vrh (1.204m). Na vrhu je koča radioamaterjev za njo pa kamniti stožec. Vračamo se po isti poti nazaj,  mimo čemšeniške koče, Prvin do Šentgotarda,  kjer nas bo čakal avtobus.

Hodili bomo po delu savinjske poti, zato ne pozabite na dnevnike. Pot ni naporna in je primerna za vse starosti. Ne pozabite na primerno obutev, obleko, gamaše in pohodniške palice. Za pot bomo potrebovali od štiri do pet ur počasne hoje.

Prijave s pristojbino 10 EUR zbiramo do srede 12.12.2012 oz. do zasedbe avtobusa na tel. štev. 5701-944  ali 031 501 244 . Če se prijavite, ste tudi nosilec stroška. Za dijake in študente je cena polovična, za otroke do 12 leta brezplačno.

 

 

 

 

 

POJDITE Z NAMI, DA SE OB KONCU LETA SKUPAJ POVESELIMO IN NAZDRAVIMO!