PLANINSKO  DRUŠTVO

       Š E M P E T E R

 

 

 

 

vabi  vse ljubitelje narave in pohodništva na

 

M A L O     G O R O

 

/GRMADA-SV. ANA-RIBNICA/

 

 

 

 

Zberemo se pred restavracijo Nekropolis v soboto 26.02.2011 ob 7. uri, od koder se z izrednim prevozom odpeljemo proti Ljubljani in naprej proti deželi suhe robe in medvedov. V kraju Ortnek zapustimo glavno cesto Ljubljana-Kočevje in se peljemo  do  parkirišča pod Domom na Grmadi. Tu se prične tudi naša pešpot. Iz Doma na Grmadi nas bo pot peljala najprej do sten Sv. Ane  kjer je razgledišče. Ob lepem vremenu  so krasni razgledi proti Kamniškim alpam, dobrepoljski dolini, struški dolini, ribniški dolini, Veliki gori s Travno goro, pa vse tja do Snežnika. Še nekaj minut pa smo že na Planinskem domu pri Sv. Ani.

Odprt je ob vikendih, lahko se bomo okrepčali s čajem, žal pa hrane nimajo. Nato se spustimo mimo Jamarskega doma in Francetove jame do Ribnice.

Skupne hoje je okrog 5 ur in je primerna za vse starosti. Ne pozabite na primerno obutev, obleko , pohodniške palice in dnevnik slovenske planinske poti, ker na pl. domu na Sv. Ani je žig razširjene poti.

Prijave s pristojbino 14 EUR   pobiramo do   srede 23.02.2011 oziroma do zasedbe avtobusa, zvečer 57 01 944 ali 031 501 244.

Če se prijavite ste tudi nosilec stroškov, za dijake in študente je cena polovična, za otroke do 12. leta starosti pa je izlet brezplačen.

 

 

 

 

POJDITE Z NAMI V DEŽELO SUHE ROBE IN MEDVEDOV!