PLANINSKO DRUŠTVO

ŠEMPETER

 

 

 

Vabi na celodnevni

 

 

                                               IZLET V NEZNANO

                                      v soboto,  22. 05. 2010  ob 6.00 uri

 

Je leto naokoli, izlet v neznano komaj čakamo že vsi.

Bomo hodili, se veselili in dobro voljo povsod delili.

Greste z nami tudi vi?

 

Zberemo se pred restavracijo Nekropolis, od koder se z izrednim avtobusom odpeljemo neznano kam. Izlet je primeren za planince z veliko dobre volje in vseh starosti. Najprej se bomo malo planinsko »prešvicali« po krožni planinski poti, za vzpon bomo potrebovali dve uri, za spust pa uro in pol. Na vrhu je čudovit razgled, daleč v neznano. Pogledali bomo v našo zgodovino, zato so potrebne baterije in odkrili še kakšen naraven kotiček prelepe Slovenije. Izlet bo poln presenečenj. Kosilo bo med šestnajsto in sedemnajsto uro na prijetnem kmečkem turizmu.

Ne pozabite na primerno obleko in obutev, saj je vreme spremenljivo, pohodniške palice, baterijo, kemični svinčnik, za popoldanski čas pa majico, ki dokazuje pripadnost našemu društvu. Pripravite tudi šaljive igre in šale ( za dve šali, lahko tudi v pisni obliki dobite lepo nagrado).

Prijave sprejemamo do srede 19. 05. 2010 oz. do zasedbe avtobusa, zvečer po 21.00 uri na številki 570 19 44 ali 031 501 244.

Cena prevoza, kosila  in ogledov je 24 EUR, če se prijavite ste tudi nosilec stroškov. Za dijake in študente je cena polovična, za otroke do 12 let pa je brezplačno.

 

Pojdite z nami in pustite se presenetiti, zagotavljamo vam, da boste uživali v neokrnjeni in prelepi naravi!