Text Box:  PLANINSKO DRUŠTVO PT CELJE    

Celje, 09.11.2005

 

VABI NA PLANINSKI IZLET

 

 

 

 

VRTOVČEV POHOD

 

 

 

 

NEDELJA, 20. novembra 2005

 

 

Zbirališče: TELEKOM Lava 1 ob 5,00 uri

 

To je že peti pohod. Hodimo po robovih, koder se stikata slovenski Kras in Vipavska dolina (!!spomnite se lanske jeseni in Martinih osmic!!). Za nas je stvar dogajanja kar precej krajevno oddaljena zato je tudi tako zgodnji odhod. No ta ura nas ne bo motila, čeprav bo takrat še trdna noč!

Organizator pohoda je planinsko društvo Ajdovščina.

 

Pričetek pohoda je ob 8.00 uri pri hrastu na Ustjah.

Letos se trasa obrne, le kraj starta in cilja ostane enak, v Ustjah. Pohodna pot poteka skozi  Tevče, se spusti v Šmarje, nato povzpne na Ostri vrh. Vrh ni visok je pa zelo razgleden, od koder v lepem vremenu seže pogled na vse strani zelo daleč in kot najvišja točka zna biti vspon na njega po bližnjici kar precej strm. Z vrha sledi še samo blagi spust do Planine mimo Dolenja do izhodišča.

Zaključek je ob 15.30 na Ustjah.

 

Tura ni zahtevna, potrebna je telesna pripravljenost in seveda primerna oprema (toplo oblačilo, primerna obutev, vetrovka, palerina ali dežnik,…).

Skupne hoje je za 5 ur in pol. Hrana je iz nahrbtnika, obljubljajo tudi topel obrok nekje ob trasi pohoda.

 

Prijava na telefon: 428-3000.

Zaradi ureditve prevoza vas prosim, da se prijavite do četrtka 17.11.2005. Ob prijavi navedite vaš kraj vstopa. Za kritje dela stroškov prevoza je prispevek udeleženca 1.000 sit.

 

Za vse podrobnosti me lahko pokličete na 428-3413.

 

Izlet vodita: Ferdo in Luc

 

 

 

Prijetno počutje med nami,

lep planinski pozdrav!

 

predsednik PD:

 

 

Janko Cerkvenik

OPOZORILO!!
S prijavo udeleženec potrdi, da je pripravljen za varno sodelovanje na izletu, to pomeni, da se zaveda svoje zdravstvene, fizične in tehnične sposobnosti. Ter seveda ima urejeno članarino. Udeleženec je dolžan upoštevati navodila in odločitve vodja izleta, sicer hodi na lastno odgovornost!!!