PLANINSKO DRUŠTVO

ZABUKOVICA

MLADINSKI ODSEK

 

 

                              vabi vse planinske prijatelje na

 

6. BOKOTOV POHOD

(v spomin na našega Andreja Štormana-Bokota),

 

ki bo v soboto, 01.decembra 2007 .

 

 

 

Pohod po njegovi zelo priljubljeni poti bo v soboto, 01.decembra 2007  iz Pongraca/Uduč po delno-zavarovani zahtevni poti na vrh Kamnika (856 m), od tam na sedlo pri Jagru ter mimo Germadnika, Ramšaka in  Špajzerja na Mrzlico (1119 m); sledil bo spust do Rudarsko-planinskega doma na  Kalu (946 m), kjer bo kosilo s prijetnim druženjem. Povratek bo po poti preko »Igriš« mimo Lovskega doma pod Gozdnikom do našega izhodišča v Pongracu. Hoje bo skupaj za okrog 5 ur. Glede na vremenske razmere so možne spremembe načrtovane poti pohoda. 

 

Zbrali se bomo ob 7.30 uri na parkirišču blagovnice Mercator/ bivša Era v Žalcu in se na žalskem pokopališču poklonili  spominu na prijatelja Bokota in Evo. Za prevoz do izhodišča in zaključka naše poti  bomo poskrbeli z lastnimi prevoznimi sredstvi. Pogostitev na pohodu bo vsakega odraslega udeleženca stala 7,00 €, srednješolci in študentje 3,5 €, osnovnošolska mladina zastonj;  del stroškov bo pokril Mladinski odsek Planinskega društva Zabukovica. 

 

Zaradi naročila kosila se obvezno prijavite pri organizacijskem vodji Bogomilu Polavder- Milanu, 041-688-055, najpozneje do četrtka, 29.11.2007 do 16. ure.

VLJUDNO VABLJENI!