Pod vzhodnim delom osrednjega grebena Kamniško-Savinjskih Alp, med Lučami na severu, Ljubnim in Gornjim Gradom na vzhodu, ter Kamnikom nekoliko dlje na jugozahodu leži Podvolovljek – kraj, kjer bo letos potekal že 14. tabor mladih planincev.

 

Podvolovljek je vasica v ozki ledeniški dolini rečice Lučnice na nadmorski višini približno 600m. Stran od mestnega vrveža bomo pod šotori (ali pa po želji kar na prostem) spet preživeli nepozaben teden. Tisti, ki ste na taboru že bili, že sami veste dovolj razlogov, zakaj si morate na koledarju označiti 11.-18.8.2012. Tisti, ki še niste bili, pa si preberite več o programu:

 

Pohodi:

Najvišji vrh v bližini je 2350m visoka Ojstrica, ki jo bomo (če nam le vreme ne bo preveč nagajalo) tudi osvojili. Poleg Ojstrice pa se tu nahajajo še Krofička (2083m), Lučki dedec (2023m), Lučka baba (2244m), Konj (1803m), Velika planina, morda pa se bomo odpeljali malo dlje in poskušali osvojiti še kakšen drug vrh. Izzivov nam vsekakor ne bo zmanjkalo.

 

Družabni program:

Poleg nepozabnih večerov ob tabornem ognju bomo ponovno tekmovali in se zabavali na Taborjadi, ter seveda presenečenje na zaključni večer.

 

Ostale aktivnosti:

Ker so v preteklosti udeležence že navduševali plezanje, orientacija, kratek tečaj prve pomoči, fotografski natečaj ter še številne druge aktivnosti, jih bomo tudi letos izpeljali v kar največji možni meri.

 

Cena tabora znaša 160,00 € na osebo in vključuje:
- vse prevoze (v okviru programa),
- hrano (polni penzion ),
- aktivnosti (ki se bodo dogajale v okviru programa) in
- vso ostalo oskrbo.

V ceno so vključeni stroški organizacije, prevoz na tabor in nazaj, vsi stroški bivanja in nezgodno zavarovanje na taboru.
Vsi udeleženci tabora morajo imeti tudi plačano članarino PZS za tekoče leto, če je še nimaš prosim da to sporočiš, da ti jo zagotovimo.

 

Prijave: izpolnite prijavnico, ko jo najdete spodaj. Prijavnico lahko pošljete preko navadne ali preko elektronske pošte na naslov:stefan.matjaz@gmail.com ali na Štefan Matjaž, Cesta v Rastke 33, 3333 Ljubno ob Savinji. Ob prijavi je potrebno plačati 60€. Drugi obrok (100€) pa lahko plačate kar na taboru. Zaradi tehničnih priprav na tabor je rok prijave 10.7.2012.

 

Lep pozdrav in se vidimo na taboru!

Matej Trobec, vodja tabora, vodnik PZS

Štefan Matjaž, tehnični vodja, vodnik PZS

Boris Lukanc – Luka, legenda tabora, vodnik PZS

Jasmina Pištan, vodnica PZS

Anja Cencelj, glavna kuharica, vodja fotografskega natečaja  
PRIJAVNICA

Ime in priimek: _________________________________________________________

Ulica in hišna številka: ____________________________________________________

Poštna številka in pošta: ___________________________________________________

Datum rojstva: _________________________________________________________

Elektronska pošta: ______________________________________________________

Telefonska številka: _____________________________________________________

 

Posebne potrebe (npr. alergije):_____________________________________________

Velikost majice: S M L XL XXL

Prehrana: a) mesna b) vegetarijanska