Mladinski odsek PD Zabukovica in Osnovna šola Griže, 3302 GRIŽE

 

VABITA vse mlade planince v XXVI.TABOR MLADIH PLANINCEV DOVJE 2009

 

Komaj smo dobro zaključili jubilejni petindvajseti tabor mladih planincev  že je pred vami povabilo-razpis za letošnji  XXVI. tabor mladih planincev DOVJE 2009. Vas Dovje leži pod Karavankami nad krajem Mojstrana nekaj km od Jesenic na Gorenjskem in je poznana po naših izvrstnih smučarjih in po Jakobu Aljažu. Kraj je idealno izhodišče za izlete in pohode v Karavanke (Kepa, Baba, Golica,..) in Julijske Alpe (Jerebikovec, dolina Vrat, slap Peričnik, Martuljški slapovi, Tamar, Planica,....).

 

Pod platneno streho bomo v osmih dneh od sobote, 27. junija do vključno sobote, 04. julija 2009  preživeli prijetne trenutke v medsebojnem druženju, srečevali bomo nove prijatelje in se učili planinskih veščin.V taboru ne bo manjkalo športnih in družabnih iger, zabave in tradicionalnega kopanja v bazenu, večerov ob tabornem ognju in še in še... Tabor je namenjen vsem mladim planincem od uspešno zaključenega tretjega razreda OŠ naprej.

 

Cena celotne oskrbe, prevozov, zavarovanja, spominske majice, osnovnih stroškov v planinskih kočah in ostalih stroškov znaša 100 € na udeleženca, del stroškov bo pokrilo matično planinsko društvo. Takoj po prijavi mladega planinca je potrebno pri tajniku PD Zabukovica  vplačati 25 €, ostalo pa v  obrokih do odhoda v tabor.V primeru udeležbe več mladih planincev iz iste družine se prvemu obračuna polna cena, naslednjemu pa se prizna  popust v višini 15%.

Udeleženci tabora bodo poleg zavarovanja v okviru plačane članarine PZS še posebej nezgodno zavarovani.Vodstvo tabora se obvezuje, da bo poskrbelo za varnost udeležencev po pravilniku za vodnike PZS.

Prijave  sprejemajo:

-mentorice na OŠ Griže ga.Martina Petelinek, ga.Brigita Krajnc, ga.Darja Baloh 

-tajnik PD Zabukovica g.Radivoj Kot, mob.041-647-310

-vodja tabora g.Bogomil Polavder, mob.041-688-055, fax (03)-5-718-068

 

Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami.Zadnji rok za prijavo je 25.maj 2009 oz.do zasedbe prostih mest. Vsak udeleženec mora pred pričetkom tabora prinesti  potrdilo staršev,da je psihično in fizično sposoben hoje do višine 2000 m. Obrazec in seznam potrebne opreme boste dobili ob prijavi. Priporočamo,da pri eventuelni nabavi nove opreme koristite popust, ki ga omogoča plačana članarina PZS (Alpina Žiri, Planika Kranj, Iglu sport, Promontana, Dumo, Annapurna Way,.......pred nakupom preverite popust)

 

Lep planinski pozdrav in nasvidenje na XXVI.taboru mladih planincev DOVJE 2009!

 

Griže,05.04.2009                                                  vodja tabora:Bogomil Polavder

 

 

Odrežite

PRIJAVA v XXVI.TABOR MLADIH PLANINCEV DOVJE  2009

Spodaj podpisani-a prijavljam svojega mladega planinca-ko__________________________

rojen-a_________________,naslov_____________________________________________

tel.doma______________________ ,tel.služba______________________________         v XXVI.tabor mladih planincev DOVJE 2009.

Udeleženec nosi majico velikosti: 8-10, 10-12, 12-14, 14-16, S, M, L, XL, XXL (ustrezno obkroži).S podpisom starši potrjujemo,da se fotografije otroka lahko uporabijo pri izdelavi poročila o taboru,pripravi promocijskega materiala za naslednji tabor in javni predstavitvi dejavnosti.

 

ODDAJTE DO 25.maja 2009!!!         Podpis staršev,skrbnikov:______________________