Planinsko društvo Zabukovica

Mladinski odsek

 

vabi na:                                                                                         

 

smučanje na Voglu

ki bo v soboto, 11.3.2006

 

Zima se še ne poslavlja in bele strmine nas vabijo na sonce. MO PD Zabukovica zato, v skrbi za zdravo telo in predvsem v skrbi za prijetno druženje J, organizira smučarski izlet na Vogel. V objemu gora se bomo smučali po naravnem snegu, uživali v dobri družbi in zimski idili okoliških gora, globoko pod nami pa se bo lesketalo prelestno bohinjsko jezero.

 

Smučanje bo v soboto, 11.3.2006. Zjutraj se bomo zbrali ob 5.30 uri pred planinsko sobo v Migojnicah, od koder nas bo avtobus odpeljal proti Bohinju. Tam nas bo vzpenjača dvignila do Vogla, kjer se bo pričela naša smučarska avantura. Zvečer se bomo, predvidoma med 17.00 in 17.30 uro zopet zbrali pri avtobusu in krenili nazaj. Pred planinsko sobo v Migojnicah bomo zopet nazaj okoli 20.00 ure, utrujeni a polni nepozabnih doživetij.

 

Smučišče je primerno za vse, tudi za manj izkušene smučarje. Vabljeni ste prav vsi, smučarji, deskarji, bigfootkarji, telemarkerji,…

Cena izleta je 2500* SIT (10,43 EUR)** in vključuje avtobusni prevoz. Smučarsko vozovnico si kupite sami na Voglu. Cena smučarske celodnevne vozovnice je 5.000 SIT (20.86 EUR). Vzpenjača je všteta v vozovnico. Za študente in dijake je cena smučarske vozovnice 4.300 SIT (17.94 EUR), obvezno je potrdilo o statusu.

Malico imejte v nahrbtniku, na smučišču pa je možno dobiti tudi topel obrok, razno hitro hrano, topel čaj, … in zdravila iz Voglove domače lekarne.

 

Če si pravi/a za takšno vrsto zabave, je najkasnejši rok za prijavo sreda, 8.3.2006. Prijave sprejema Miha Bračko – Medo, na GSM: 041 758 851. Med tednom kliči med 18.00 in 21.00 uro, med vikendom kadarkoli.

 

Drobni tisk

Zaradi avtobusnega prevoza je število udeležencev omejeno! Če ne bo prijavljeno zadostno število udeležencev, bo izlet odpovedan. V primeru slabega vremena bo izlet prestavljen.

 

* - skrajna zgornja cena prevoza

** - tečaj; 1 EUR = 239,64 sit 

 

 

Pozabi siv vsakdanjik, sprosti se in uživaj v družbi prijateljev!