IZLET V NEZNANO                                      

 

 

 

 

Drage planinske prijateljice in prijatelji !

 

PD ZZV Celje in PS PIRAMIDA MARIBOR – PTUJ vas vabita na tradicionalni izlet v neznano, ki je zadnji v letošnjem letu, zato bo  obarvan kulturno-pohodniško.

 

 

Zberemo se na že znanih avtobusnih postajališčih v NEDELJO 19. 12. 2010. Na AP  GLAZIJA ob 7.00 uri in ob 7.10 uri na AP v Žalcu, sekcija pa  na svojih AP in se odpravimo neznanim dogodivščinam naproti.

 

Vse, ki se boste pohoda udeležili prosim, da s seboj prinesete, kot že vsa leta do sedaj, zavito darilo v vrednosti 5,00 € za medsebojno obdaritev /ne pozabite!/. Za stroške srečanja pa  plačate 20.00 €.

 

Za logistiko in pomoč na  »naporni«  turi bodo poskrbeli vodniki našega društva. Na pohod ni potrebno nositi hrane in pijače iz nahrbtnika, le omenjeno darilo in zvrhan koš dobre volje. Le- ta  nas je vedno spremljala in spodbujala povsod na naših  pohodih. Za vse ostalo  je obilno poskrbljeno.   

Prijavite se na telefonsko številko  031 706 509 – FRANJO

in 041 257 157 - JADRANKA za sekcijo.

Hkrati vas tudi obveščamo, da bomo imeli ta dan, kot že običajno, letno konferenco, na kateri vas bomo seznanili  z  letošnjimi rezultati dela, poslovanja ter sprejeli plan za leto 2011. 

S seboj prinesite planinsko izkaznico, da bomo lahko poravnali članarino za leto 2011 za B-kategorijo 20.00€ in B/1 15.00 €.

 

V LETU, KI PRIHAJA VAM ŽELIMO PREDVSEM ZDRAVJA, SREČE,VELIKO PLANINSKIH UŽITKOV IN VAREN KORAK  NA  TURAH V LETU 2011 !