TRIGLAV 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sporočam vam, da imamo spoznavno turo za odpravo na Triglav v soboto, 25. julija 2009. Zberemo se na že znanih avtobusnih postajališčih in ob 6.00 uri na ZZV Celje, od koder se odpeljemo do parkirišča v Logarski dolini. Sledi vzpon do Frischaufovega doma. Po krajšem počitku pot nadaljujemo po zahtevni poti do Kamniške koče. Tu je možna vrnitev po isti poti ali nadaljevane poti do prevala Škarje in v Logarsko dolino.Obvezna čelada in komplet  za samovarovanje. Cena izleta je 12.00€. Prijave in informacije na telefonsko št. : 031 706 509 – Franjo. S seboj prinesite varovalno opremo.

                     

V  NEDALJO, 9.10. ter 11. AVGUSTA 2009, OB 7.00 URI

 

Zberemo se na že znanih avtobusnih postajališčih in  na ZZV Celje ob 7.00 uri ter se odpeljemo do Pokljuke na  Rudnem polju, kjer zapustimo avtobus. Peš se odpravimo skozi Studorski preval, 1.892 m do Vodnikove koče, kjer je krajši počitek. Pot nadaljujemo do Doma na Planiki ali Triglavskega doma, kjer bomo prenočili.

 

Drugi dan nadaljujemo našo pot na vrh Triglava. Po krajšem počitku sledi spust do Doma na Planiki in naprej do Zasavske koče na Prehodavcih ali do Koče pri Sedmerih triglavskih jezerih, kjer zopet prenočimo.

 

Tretji dan se povzpnemo na Štapce in naprej do Koče na Planini pri Jezeru ter do Planine Blato, kjer nas bo čakal avtobus. 

 

Za pot bomo potrebovali dobro obutev, čelado in komplet za samovarovanje in seveda palice.

 

Izlet bo vodil PLV SLAVKO ŠKRUBEJ.Pomagali pa mu bodo MILENKA, MITJA, FLORJAN, DAVID in FRANJO. Za vse informacije in prijave pokličite  na telefonsko št.: 031 706 509 – FRANJO. Na avtobusu boste plačali 31.00€ za prevoz. Prijavite se najkasneje do 10.7.2009 zaradi rezervacije prenočišča.

 

SREČNO IN VAREN KORAK NA NAJVIŠJI SLOVENSKI VRH !